OK EVENEMENTEN
Β 


KLIK HIER VOOR TICKETS


EVENEMENTEN


QUEEN FOREVER in De Weyver Hoogwoud

Datum:04-02-2022
20:00

Vrijdag 4 februari 2022 gaat het dan eindelijk gebeuren! 𝐐𝐔𝐄𝐄𝐍 FOREVER komt naar De Weyver in Hoogwoud om een fantastische show neer te zetten!
Eerder gekochte tickets blijven uiteraard geldig! Info over vervolg kaartverkoop volgt!

𝐐𝐔𝐄𝐄𝐍 is populairder dan ooit, zo niet de meest populaire band die de muziekgeschiedenis kent. En sinds de bioscoop hit β€˜Bohemian Rhapsody - The Movie’ zijn er alleen maar meer fans bijgekomen. Niet voor niets komt daarom ook de musical β€˜We Will Rock You’ komende winter over uit Engeland.

β€˜QUEEN FOREVER’ zal iedereen shockeren met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse formatie. De band speelt 100% live en speelt al je favoriete β€˜Queen’ nummers. β€œAnother One Bites The Dust”, β€œKiller Queen”, β€œBicycle Race”, β€œDon’t Stop Me Now”, β€œCrazy Little Thing Called Love”, β€œSomebody To Love”, β€œWe Will Rock You”, β€œWe Are The Champions”. Maar ook epische hits zoals: β€˜Innuendo’, β€˜Bohemian Rhapsody’ en de betoverende rockopera β€˜Barcelona’ worden met passie en fantastisch gemak uitgevoerd.

Queen Forever bootst niet alleen het geluid van β€˜Queen’ na, ze kleden zich ook zo, waardoor het publiek de volledige audiovisuele ervaring en β€˜Queen’ nostalgie krijgt. De professionele Freddie-imitator β€˜Timothy Drake’, nam deel aan de Nederlandse RTL4-show "My Name Is ..." en behaalde de 2e plaats. Kort daarna werd de band gevormd en tourde in de volgende jaren door heel Europa.

De band heeft al tienduizenden bezoekers verbluft en het publiek is enthousiast. Een sensatie die je moet zien, horen en ervaren. Queen is terug en komt met β€˜DE’ tribute band β€˜QUEEN FOREVER’ naar De Weyver in Hoogwoud!Terug naar overzicht


Β 
Β 
Β 
Β